Donate

Help ons met de herbebossing van het Caribisch gebied

Iedere donatie telt

Met jouw donatie maken we de wereld weer een stuk groener! Je helpt mee aan de herbebossing en het versterken van de biodiversiteit in de Caribbean. Zo maken we samen een positieve impact op het klimaat.

Wil je eenmalig of terugkerend een bijdrage leveren aan onze projecten?

Gebruik de rekenmodule van Hòfi Chikí!

Hiermee berekenen je hoeveel een gift aan Hòfi Chikí kost, na aftrek van eventuele belastingvoordelen. Rekenmodule van Hòfi Chikí.

 

Doet u liever handmatig een betaling? Dat kan natuurlijk ook. U kunt uw donatie overmaken naar rekeningnummer NL33RABO0368305066 t.n.v. Stichting Hofi Chiki.

Crowdfunding voor Hòfi Chikí

Er zijn meer manieren om ons te ondersteunen. Hieronder geven we je een aantal ideeën om geld op te halen voor Hòfi Chikí via je persoonlijke crowdfunding-actie!

Crowdfunding platform

Ga je op vakantie en wil je je Co2 compenseren door bomen te planten? Dat kan door ons te crowdfunden en geld op te halen voor een volgend project.

Geschikte crowdfund platforms zijn bijvoorbeeld:

https://www.gofundme.com/nl-nl

https://crowdfundingvoornatuur.nl/nl/

Vier Feest

Ben je jarig, organiseer je een baby shower of vier je iets anders maar geef je je geld liever cadeau aan een goed doel? Denk dan eens aan Hòfi Chikí!

Ben Actief

Doe mee aan een sportevenement, zoals de KLM Curaçao Marathon, de Dam tot damloop of organiseer je eigen challenge en haal geld op voor Hòfi Chikí!

Wees Creatief

Bak koekjes en taarten, organiseer een garage sale, or do whatever makes you feel most creative en haal geld op voor Hòfi Chikí!

Interesse?

Neem contact met ons op en dan helpen we jou bij het opzetten van jouw persoonlijke crowdfundingcampagne.

Hòfi Chikí steunen als bedrijf

Denkt u wel eens na over de rol en de footprint van uw bedrijf? Wordt u er wel eens op aangesproken wat uw bedrijf doet op het gebied van milieu en duurzaamheid?

Een goede onderneming staat vandaag de dag niet alleen voor winst en continuïteit, maar toont ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. U kunt uw betrokkenheid vormgeven door met Hòfi Chikí samen te werken. Met het planten van Tiny Forests maken we een impact die raakt aan tenminste 6 van de Sustainability goals en passen we goed in de ESG strategie van uw bedrijf.

Interesse? Laat uw gegevens achter, dan nemen we snel contact met u op!

Interesse in een samenwerking? Laat het ons weten!

12 + 10 =

Schenken met belastingvoordeel

Schenk met uw testament

Stichting Hòfi Chikí in uw testament opnemen en ook na uw leven bijdragen aan herbebossing door het planten van Tiny Forests op de Antillen. Een prachtig en groen gebaar.

Met Stichting Hofi Chiki in uw testament kunt u ook na uw leven veel betekenen voor de vergroening van onze aarde, u kunt uw streven meer bossen te planten een blijvende vorm geven. Het mooie is dat de gehele schenking ten goede komt aan het werk van Hòfi Chikí. Dit komt omdat Hòfi Chikí geen erfbelasting hoeft te betalen. De belastingdienst heeft dit Fonds namelijk erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

U regelt het bij de notaris
Voor het opmaken van een testament heeft u een notaris nodig. Deze kan u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden. En wat in uw situatie het beste is.

Een testament opmaken: zo eenvoudig is dat
Tijdens het eerste gesprek vertelt u de notaris uw wensen. De notaris informeert u over de mogelijkheden en de kosten. Daarna stelt de notaris een ontwerptekst voor u op. Deze ontvangt u per post of per e¬mail, samen met een toelichting. Bij een volgende afspraak kunt u de tekst samen doornemen. Is alles naar wens, dan kunt u het testament ondertekenen.

Een notaris bij u in de buurt
Een afspraak met een notaris is zo gemaakt. Kijk op notaris.nl voor een notaris bij u in de buurt of bel met de Notaristelefoon op 0900 346 93 93 (€ 0,80 per minuut). In het notariaat gelden geen vaste tarieven. Vraag daarom vooraf (bij verschillende notarissen) om een offerte.

ANBI (periodieke schenkingen)

Een groot deel van uw bijdrage aan Hòfi Chikí kunt u terugontvangen via de belasting. Hoe? Door uw bijdrage vast te leggen als periodieke schenking. 

Wij zijn uiteraard zeer dankbaar dat we bij een periodieke schenking voor langere tijd op uw steun mogen rekenen. Daarmee kunnen wij ook in de toekomst bomen planten voor een groenere wereld.

De voordelen van periodiek schenken:

  • U mag uw volledige gift jaarlijks aftrekken van uw belastbaar inkomen, ongeacht de hoogte van uw gift of uw inkomen.
  • De fiscus betaalt dus een aanzienlijk deel van uw schenking.
  • Met de rekenmodule van Hòfi Chikí kunt u gemakkelijk zien hoeveel een gift aan Hòfi Chikí u netto kost, na aftrek van eventuele belastingvoordelen. U vindt hier de link naar de Rekenmodule van Hòfi Chikí.

  • U kunt het belastingvoordeel desgewenst gebruiken om uw steun aan Hofi Chiki te verhogen
  • Het formulier voor de periodieke schenking vindt u hier

Hoe werkt het?

  • U schenkt een vast bedrag per jaar.
  • De looptijd van uw schenking is minimaal vijf jaar.
  • De gift is vastgelegd in een schriftelijke schenkingsovereenkomst.

We horen graag van je!

12 + 14 =

Stichting Hòfi Chikí

+316 1 330 2766

+599 9 528 1964
hofichiki@outlook.com

Foto: Mohamed Osama