Word vrijwilliger

Help een handje mee

(JUNIOR) FUNDRAISER

NIEUW

We zoeken een enthousiaste, proactieve professional die affiniteit heeft met educatie, natuur én het werven van fondsen. Je ondersteunt het team in Nederland met het werven van fondsen ter financiële ondersteuning van de educatie en herbebossingsactiviteiten op de Antillen.

Je doet onderzoek naar passende organisaties en bouwt en onderhoudt contacten, zodat we in de toekomst kunnen blijven rekenen op de financiële steun. Bekijk de hele vacature.

DIGITAL ACTIVISTS

We zoeken Digital activists die goed zijn met social media. Je kunt ons ondersteunen met het promoten van Hoif Chiki op onze Social Media kanalen.

Je hebt kennis van Social media, het kunnen schrijven van korte leuke stukjes en maken van filmpjes en foto’s is pre.
Je spreekt en schrijft Nederlands, Engels en of Papiamentu

Werkzaamheden zijn oa. Berichten en updates posten over Hofi Chiki projecten en de Tiny Forest en herbebossingsnieuwtjes wereldwijd. Dit doen je op de website, Facebookpage, Twitteraccount en de Nieuwsbrief.

DOENERS

We zoeken Doeners die groene handen hebben. Je kunt ons ondersteunen bij nieuwe projecten en bij onderhoud. Denk aan helpen bij het planten van nieuwe Tiny Forests, het onderhoud, watergeven en weghalen niet inheemse plantjes.

Je vindt het leuk om lekker buiten te werken, je hebt kennis van lokale planten, je bent handig en je hebt eigen vervoer.
Je spreekt en schrijft Nederlands, Engels en of Papiamentu

COÖRDINATOR

We zoeken een Coördinator. Dit is iemand die zelf de handen uit de mouwen steekt, maar ook goed kan organiseren en met stakeholders kan overleggen. Iemand die i.s.m. de directeur overzicht houdt over de to-do’s binnen de organisatie.

Je hebt ervaring met aansturen van vrijwilligers, je kent het concept Tiny Forest en je kan goed coördineren en organiseren.

Meld je aan!

Wil jij bij ons team horen en als vrijwilliger werken aan een groener Dutch Caribbean? Fantastisch! Laat het ons weten via onderstaand formulier.

Vermeld in je bericht wat je zou willen en kunnen doen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

NB: het aantal uren wordt altijd in werderzijds overleg vastgesteld.

11 + 12 =